Limba Romana
English Language
 
PRODUSE

ACCESORII SPORTIVE

ACCESORII ATLETISM

ACOPERIRE TERENURI SPORTIVE

AQUAPARC

GAZON ARTIFICIAL

PARCHET PENTRU UZ SPORTIV

PISTE ATLETISM

SUPRAFETE SINTETICE DIN CAUCIUC

TERENURI DE SQUASH

TERENURI DE PADEL

TABELE ELECTRONICE DE MARCAJ

PATINOARE

PISTE DE BOWLING

PISTE DE SKATEBOARDS

PARCURI DE JOACA PENTRU COPII

MOBILIER URBAN

PISCINE

GDPR

 
  • Brasov,
    Str. Calea Bucuresti 84.
  • Emailuri Conamo
  • 0757 - 573.414
    0757 - 573.415
  • 0368 - 412.380;
 
Certificat ISO9001
 

Rome

 

Parchetul pentru uz sportiv din lemn de esenta tare de tip ROME beneficiaza de certificare  ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004, DIN, EN 14904:2006, si RAL, fiind in acelasi timp OMOLOGAT de catre FIBA (Federatia Internationala de Baschet) corespunzand tuturor normelor si normetivelor interne si internationale in vigoare, fapt ce permite utilizarea lui pentru pavimentarea salilor de sport in vederea OMOLOGARII si a desfasurari pe aceasta suprafata a copetitiilor sportive interne si internationale de orice nivel.

Este realizat din parchet pentru uz sportiv din lemn de esenta tare de Stejar, furnizat catre HARO SPORT GMBH ai caror reprezentanti pentru piata din Romania suntem.

Toate materialele care intra in componenta pardoselii ROME au certificate de calitate si testare pentru pardoseli de sport, suprafete elastice, conform normei DIN 18032.2, si sunt acreditate de Federatia Internationala de Baschet  FIBA pentru competitii de nivel 1, 2 si 3 atat la nivel national si international.

Placile de parchet modulare sunt foarte usoare, ceea ce permit o montare/demontare rapida, imbinarea cestora facandu-se printr-un sistem patentat de catre producator.

Acest tip de parchet se poate monta in Sali de sport multifunctionale (polivalente) care se adreseaza multiplelor activitati sportive, putand varia suprafata de joc sau destinatia acesteia (ex: patinoar artificial, gazon artificial, suprafete sintetice, evenimente deosebite e.t.c.), deoarece asigura montarea-demontarea suprafetei de parchet prin intermediul sistemului brevetat de imbinare, simplu si facil intr-o perioada de timp foarte scurta, asigurand conditii de joc pentru competitii de orice nivel.

Pentru a asigura caracteristicile de absorbtie a socurilor si elasticitate necesare, parchetul se monteaza pe o suprafata elastica (shock pad) de burete poliuretanic.

Testele efectuate pe parchetul portabil-demontabil de tip ROME, de catre Universitatea Tehnica din Rosenheim certifica durabilitatea si versatilitatea exceptionala a acestui tip de pardoseala.

Daca doriti mai multe detalii sau sa comandati acest produs, completati formularul dand clic pe butonul Contactati-ne de mai jos

Contactati-ne