Limba Romana
English Language
 
PRODUSE

ACCESORII SPORTIVE

ACCESORII ATLETISM

ACOPERIRE TERENURI SPORTIVE

AQUAPARC

GAZON ARTIFICIAL

PARCHET PENTRU UZ SPORTIV

PISTE ATLETISM

SUPRAFETE SINTETICE DIN CAUCIUC

TERENURI DE SQUASH

TERENURI DE PADEL

TABELE ELECTRONICE DE MARCAJ

PATINOARE

PISTE DE BOWLING

PISTE DE SKATEBOARDS

PARCURI DE JOACA PENTRU COPII

MOBILIER URBAN

PISCINE

GDPR

 
  • Brasov,
    Str. Calea Bucuresti 84.
  • Emailuri Conamo
  • 0757 - 573.414
    0757 - 573.415
  • 0368 - 412.380;
 
Certificat ISO9001
 

XTreme Turf Premier S50

 

Xtreme Turf Premier S50, este alegerea ideala pentru  terenurile de fotbal regulamentare ale cluburilor sportive, pentru terenurile de antrenament ale echipelor de fotbal dar si pentru cele destinate meciurilor, ori uzului privat ca terenuri de agrement sau pentru inchiriat (asta in cazul in care clientul doreste un gazon cu performate de top), sau in cazul in care se doreste realizarea de terenuri de fotbal in vederea Omologari acestora pentru desfasurarea de competiti la nivel profesionist.

Xtreme Turf Premier S50 este un gazon tip monofilament, avand inaltimea firului de 50mm, stratul suport fiind  realizat din captuseala dubla din polipropilena dublata de plasa de captuseala cu celula deschisa stabilizata pentru a rezista razelor ultraviolete acoperita cu latex.

 Acest tip de gazon artificial este compus din fire de polietilena nerasucite dar grupate intr-un manunchi ce da un aspect natural gazonului. Gazonul beneficiaza de noile inovatii tehnologice specifice gazonului sintetic de noua generatie ca fibra cu "spine" (coloana de rezistenta) in forma de V si memoria materialului fibrei, tratament pentru durabilitate extinsa la radiatia ultravioleta si noilor tehnici de extrudare a fibrei.

Gazonul are o durata de viata indelungata, cu costuri de intretinere si utilizare minime si o constanta a caracteristicilor de absorptie a socurilor si saritura a mingi  ne influentata de conditiile climatice si de regimul de exploatare al acestuia.

Asigura o buna protectie jucatorilor prin preluarea socurilor produse la caderea acestora pe suprafata de joc, eliminarea riscului produceri juliturilor si arsurilor caracteristice gazonului sintetic de veche generatie, a accidentarilor acestora, datorita reduceri eforturilor in articulatii si asigurarii unei bune ricosari a balonului si a aderentei jucatorului la suprafata de joc, putandu-se utiliza cu incredere in orice conditii climatice si garantand obtinerea de performante maxime cu un efort minim.

Daca doriti mai multe detalii sau sa comandati acest produs, completati formularul dand clic pe butonul Contactati-ne de mai jos

Contactati-ne