PRODUSE

ACCESORII SPORTIVE

ACCESORII ATLETISM

ACOPERIRE TERENURI SPORTIVE

AQUAPARC

GAZON ARTIFICIAL

PARCHET PENTRU UZ SPORTIV

PISTE ATLETISM

SUPRAFETE SINTETICE DIN CAUCIUC

TERENURI DE SQUASH

TERENURI DE PADEL

TABELE ELECTRONICE DE MARCAJ

PATINOARE

PISTE DE BOWLING

PISTE DE SKATEBOARDS

PARCURI DE JOACA PENTRU COPII

MOBILIER URBAN

PISCINE

GDPR

 
  • Brasov,
    Str. Calea Bucuresti 84.
  • Emailuri Conamo
  • 0757 - 573.414
    0757 - 573.415
  • 0368 - 412.380;
 
Certificat ISO9001
 

XTreme Turf Premiere S60

 

Gazon artificial de ultima generatie pentru realizarea terenurilor de fotbal ce beneficiaza de certificare FIFA si UEFA.

Xtreme Turf Premier S60, este destinat realizarii terenurilor de fotbal regulamentare profesionale, pentru desfasurarea meciurilor de nivel national si international sau pentru antrenament, deoarece asigura o rata de amortizare superioara tuturor celorlalte tipuri de gazon, reducand astfel efortul in articulatii si solicitand mai putin jucatorii  astfel incat acestia vor avea rezultate mai bune decat adversarii la momentul sustinerii meciului, datorita faptului ca s-au antrenat pe o suprafata ce asigura conditii de joc superioare si vor fi mai odihniti si protejati impotriva produceri accidentarilor pe terenul de joc.

Xtreme Turf Premier S60 este un gazon tip monofilament, din polietilena avand inaltime firului de 60 mm si certificare FIFA doua Stele si UEFA corespunzand de asemenea si noilor norme europene EN 15330, beneficiind de ultimele tehnologii de fabrictie si testare in domeniu ca MEMORIA MATERIALULUI si fibre rezistente la deformatii permanente.

Stratul suport este  realizat din captuseala dubla din polipropilena dublata de plasa de captuseala cu celula deschisa stabilizata pentru a rezista razelor ultraviolete acoperita cu latex.

Daca doriti mai multe detalii sau sa comandati acest produs, completati formularul dand clic pe butonul Contactati-ne de mai jos

Contactati-ne