PRODUSE

ACCESORII SPORTIVE

ACCESORII ATLETISM

ACOPERIRE TERENURI SPORTIVE

AQUAPARC

GAZON ARTIFICIAL

PARCHET PENTRU UZ SPORTIV

PISTE ATLETISM

SUPRAFETE SINTETICE DIN CAUCIUC

TERENURI DE SQUASH

TERENURI DE PADEL

TABELE ELECTRONICE DE MARCAJ

PATINOARE

PISTE DE BOWLING

PISTE DE SKATEBOARDS

PARCURI DE JOACA PENTRU COPII

MOBILIER URBAN

PISCINE

GDPR

 
  • Brasov,
    Str. Calea Bucuresti 84.
  • Emailuri Conamo
  • 0757 - 573.414
    0757 - 573.415
  • 0368 - 412.380;
 
Certificat ISO9001
 

Panou baschet suspendat

 

 

SISTEM  BASCHET OMOLOGAT FIBA PENTRU COMPETITII DE NIVEL II-III, SUSPENDAT, CU FIXARE IN "TAVAN" SI ACTIONARE ELECTRICA

Sistem de baschet cu fixare in tavan sau de structura superioara a cladiri, Certificat FIBA, realizat cu structura din tubulatura de otel ranforsata pentru o stabilitate dimensionala sporita si reducerea vibratiilor in sistem, pliere panou de baschet prin actionare electrica, prevazut cu sisteme de autofranare si securitate contra actionari accidentale precum si pentru desprinderea sau caderea panourilor datorita cedari structuri de sustinere.

Cadrul panoului este din otel este vopsit in camp electrostatic si este prevăzut cu sistem de reglare a cursei la ridicare/coborare, actionare cu cheie şi placa de ancorare a inelului coşului de baschet direct de corpul panoului de baschet si nu de panoul de sticla securizata evitandu-se astfel eventuala spargere a cestuia la executia unui slam dunk, conform ultimelor regelementari ale FIBA.

Strangerea si desfacerea panoului de baschet se realieaza prin intermediul actionari motorului electric si a bratului telescopic care permite sistemului sa fie pozitionat in mod automat pe inaltime atat pentru baschet cat si pentru mini-baschet.

Panoul de baschet este dotat cu protectii realizate din poliuretan expandat, acoperit cu husa lavabila de culoare albastra.

Inelele sunt aprobate de catre FIBA pentru competitii de nivel inalt, reclinabile (aprobate pentru Liga A, modele competitionale) si reglabile cu ajutorul unor arcuri speciale calibrate, livrate impreuna cu plase de nylon.

Sistemul poate include: linia de alimentare pentru motorul electric (la 220V) si cablul de date pentru tabela de 24".

Daca doriti mai multe detalii sau sa comandati acest produs, completati formularul dand clic pe butonul Contactati-ne de mai jos

Contactati-ne