PRODUSE

ACCESORII SPORTIVE

ACCESORII ATLETISM

ACOPERIRE TERENURI SPORTIVE

AQUAPARC

GAZON ARTIFICIAL

PARCHET PENTRU UZ SPORTIV

PISTE ATLETISM

SUPRAFETE SINTETICE DIN CAUCIUC

TERENURI DE SQUASH

TERENURI DE PADEL

TABELE ELECTRONICE DE MARCAJ

PATINOARE

PISTE DE BOWLING

PISTE DE SKATEBOARDS

PARCURI DE JOACA PENTRU COPII

MOBILIER URBAN

PISCINE

GDPR

 
  • Brasov,
    Str. Calea Bucuresti 84.
  • Emailuri Conamo
  • 0757 - 573.414
    0757 - 573.415
  • 0368 - 412.380;
 
Certificat ISO9001
 

Berlin

 

Parchetul pentru uz sportiv din lemn de esenta tare Tip BERLIN beneficiaza de certificare  ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004, DIN, EN 14904:2006, si RAL, fiind in acelasi timp OMOLOGAT de catre FIBA (Federatia Internationala de Baschet), FIH (Federatia Internationala de Handbal), corespunzand tuturor normelor si normetivelor interne si internationale in vigoare, fapt ce permite utilizarea lui pentru pavimentarea salilor de sport in vederea OMOLOGARII si a desfasurari pe aceasta suprafata a copetitiilor sportive interne si internationale de orice nivel.

Parchetul pentru uz sportiv din lemn de esenta tare beneficiaza de un finisaj special dezvoltat de catre furnizor, asa numitul sitem "PERMADUR" care consta in 8 straturi diferite dispuse pe suprafata parchetului conferindui acestuia o rezistenta la uzura deosbita (testata), de peste 18 ani fara a necesita refinisari ale suprafetei de joc.

Placile de parchet sunt montate pe module de disrtributie a sarcinilor de incarcare, care la randul lor sunt asezate pe un suport flotant format din spuma poliuretanica cu grosimea de 15 mm care asigura omogenitatea raspunsului structuri sub actiunea fortelor exercitate, atat saritura minigi cat si amortizarea socurilor avand aceleasi valori pe toata suprafata pavimentului.

Trasatura definitorie  a modelului BERLIN consta in  sistemul grinda oscilanta Tip 2 Double Swing Beam (lower butten) preasamblata in fabrica, peste care se instaleaza sistemul de contragrinzi  (upper batten) de care vor fi fixate ulterior placile de parchet din lemn de esenta tare, fiind un parchet pentru uz sportiv de inalta performanta  cu proprietati fiziologico-sportive excelente.

Toate materialele care intra in componenta pardoselii BERLIN au certificate de calitate si testare pentru pardoseli de sport, suprafete elastice, conform normei DIN 18202 : 1997 - 4, si sunt acreditate de Federatia Internationala de Baschet - FIBA pentru competitii de nivel 1, 2 si 3 atat la nivel national cat si international.

Este varianta cea mai utilizata regasindu-se instalata in zeci de sali de sport din intreaga lume, de la  FIBA Euroleague, sali de sport polivalente, universitati si scoli.

Avantajul acestui sistem de parchet consta in faptul ca pe langa caracteristicile exceptionale de joc, poate fi instalat pe pardoseli din beton, permitand nivelarea micior iregularitati a acestora.

Daca doriti mai multe detalii sau sa comandati acest produs, completati formularul dand clic pe butonul Contactati-ne de mai jos

Contactati-ne