Limba Romana
English Language
 
PRODUSE

ACCESORII SPORTIVE

ACCESORII ATLETISM

ACOPERIRE TERENURI SPORTIVE

AQUAPARC

GAZON ARTIFICIAL

PARCHET PENTRU UZ SPORTIV

PISTE ATLETISM

SUPRAFETE SINTETICE DIN CAUCIUC

TERENURI DE SQUASH

TERENURI DE PADEL

TABELE ELECTRONICE DE MARCAJ

PATINOARE

PISTE DE BOWLING

PISTE DE SKATEBOARDS

PARCURI DE JOACA PENTRU COPII

MOBILIER URBAN

PISCINE

GDPR

 
  • Brasov,
    Str. Calea Bucuresti 84.
  • Emailuri Conamo
  • 0757 - 573.414
    0757 - 573.415
  • 0368 - 412.380;
 
Certificat ISO9001
 

Structura pe arce metalice

 

Structura de rezistenta a acoperisului este compusa din arce metalice prinse articulat de fundatii din beton armat cu pene metalice de acoperis, si contravantuiri metalice construite  din tevi de otel galvanizat la cald si uscat in cuptoare.

Articulatiile arcelor si sistemul de contravantuire din planul acoperisului se confectionează din piese metalice fixate cu suruburi.

Acest tip de structura este realizata din componente standard asamblate cu ajutorul elementelor demontabile tip surub-piulita, fiind fixata pe o fundatie de beton armat, structura acesteia permitand relocarea ulterioara a acesteia si chiar marirea structuri pe lungime (in eventualitate in care pe viitor se doreste acest lucru).

Structura este conceputa pentru a rezistea la cutremure in zone seismice de gradul I, fiind totodata calculata pentru a rezista incarcarilor zapezi depuse in timpul anotimpului rece si pentru a asigura panta necesara alunecari acestora de pe suprafata invelitori.

Acoperirea terenului se realizeaza cu ajutorul unei structuri metalice tubulare din bare de otel sudate si acoperite cu tesătură de poliester  (tip II) impregnata cu doua straturi de PVC de inalta rezistenta si cu o transluciditate optima, lacuire la exterior si cu tratament antifungic, imbinate prin sudura de inalta frecventa, rezistenta la foc si la radiatia ultravioleta, fiind de asemenea reflectiva pentru radiatia infrarosie (ce se traduce printro izolatie termica mai buna).

Membrana PVC este comfectionata din tesatura acoperita cu PVC si poliester de inalta rezistenta (tipII), asamblarea pieselor din tesatura este realizata prin sudare la inalta frecventa (HF) rezistenta la foc si tratata antifungic, rezistenta la radiatia ultravioleta (UV) si refractara la radiatia infrarosie (IRR).

Daca doriti mai multe detalii sau sa comandati acest produs, completati formularul dand clic pe butonul Contactati-ne de mai jos

Contactati-ne