Limba Romana
English Language
 
PRODUSE

ACCESORII SPORTIVE

ACCESORII ATLETISM

ACOPERIRE TERENURI SPORTIVE

AQUAPARC

GAZON ARTIFICIAL

PARCHET PENTRU UZ SPORTIV

PISTE ATLETISM

SUPRAFETE SINTETICE DIN CAUCIUC

TERENURI DE SQUASH

TERENURI DE PADEL

TABELE ELECTRONICE DE MARCAJ

PATINOARE

PISTE DE BOWLING

PISTE DE SKATEBOARDS

PARCURI DE JOACA PENTRU COPII

MOBILIER URBAN

PISCINE

GDPR

 
  • Brasov,
    Str. Calea Bucuresti 84.
  • Emailuri Conamo
  • 0757 - 573.414
    0757 - 573.415
  • 0368 - 412.380;
 
Certificat ISO9001
 

Curte de joc pentru fotbal sau polivalenta

 

SC CONAMO SPORT SRL va ofere sisteme de imprejmuire a terenurilor sportive (de fotbal sau polivalente) formate din stalpi cu suport si fixatoare pentru montare in pamant din profil de aluminiu 80x80 mm, avand inaltimea de 1m, distanta dintre fiind de  203 cm, la fi ecare 2 stalpi unul este de 4 sau 5 m inaltime (in functie de dimensiunea terenului).

Mantinele este realizatata din placi protejate de material impermeabil alb de 25 mm grosime, inserate in profile de aluminiu specifice.

Portile sunt complet sudate si confectionate din profi l patrat 80x80 mm si cadru de jos inclus, lungimea in partea de jos a porti etste de1 m.

Sistemul se livreaza cu plasa de culoare verde avand ochiuri de 100 mm si 4 mm grosime. Marimea portilor utilizate poate fi  de 1,8x1,2 m , 3x2 m sau 4x2 m. La un interval de 406 cm se vor monta stalpi betonati pt plasele laterale de 4 sau 5 m inaltime, depinzand de marimea terenului, este montata o constructie laterala circulara din plasa. In partea de sus a terenului sunt montate bari intre stalpii pt fixarea plasei, iar plasa este fixata pe stalpi cu ajutorul clemelor din plastic. Plasa este atasata in partea de jos de stalpi, partea de jos a plasei fiind echipata cu o coarda din plumb.

Plasele laterale sunt PP, cu ochiuri de 100 mm si grosime de 3 mm, de culoare verde. Alte culori sunt disponibile la acelasi pret. Marimea standard a terenului este de 30x15 m fiind posibila insa si realizarea altor dimensiuni. Aceasta curte este echipata la cerere cu tavan tip plasa. Curtea pt fotbal in aer liber include livrarea si instalarea gratuita in locatia  pregatita in prealabil de catre beneficiar.

Daca doriti mai multe detalii sau sa comandati acest produs, completati formularul dand clic pe butonul Contactati-ne de mai jos

Contactati-ne