Limba Romana
English Language
 
PRODUSE

ACCESORII SPORTIVE

ACCESORII ATLETISM

ACOPERIRE TERENURI SPORTIVE

AQUAPARC

GAZON ARTIFICIAL

PARCHET PENTRU UZ SPORTIV

PISTE ATLETISM

SUPRAFETE SINTETICE DIN CAUCIUC

TERENURI DE SQUASH

TERENURI DE PADEL

TABELE ELECTRONICE DE MARCAJ

PATINOARE

PISTE DE BOWLING

PISTE DE SKATEBOARDS

PARCURI DE JOACA PENTRU COPII

MOBILIER URBAN

PISCINE

GDPR

 
  • Brasov,
    Str. Calea Bucuresti 84.
  • Emailuri Conamo
  • 0757 - 573.414
    0757 - 573.415
  • 0368 - 412.380;
 
Certificat ISO9001
 

Curte de joaca

 

Aceasta curte este ultimul trend din punct de vedere al locurilor de joaca (terenurilor sportive) pentru copii amenajate la evenimente in locuri publice, mall-uri, zone populate de recreatie, in zone cu piscine in aer liber si sali de gimnastica.

Curtea distractiva se preteaza de asemenea  instalarii in  cluburi sportive si scoli sau companii, hoteluri sau orice institutii care doresc amenajarea unui loc de joaca pentru copii, reusind in acest fel sa organizeze evenimente si activitati interesante si pline de succes.

Acest teren de joaca este realizat din 8 stalpi de aluminiu si panouri din plastic care se monteaza rapid si usor. Curtea are o inaltime de 2,3 m si un diametru de 6 m. Segementele individuale asamblate sunt dotate in partea de jos cu panouri de plastic de culoare alba si sisteme anti soc avand o inaltima de 90 cm, suprafata care poate fi utilizata ca spatiu publicitar, pentru postarea de banere si reclame. Plasele de protectie se vor fixa in profile de aluminiu specifice care sunt disponibile in diferite culori. Terenul de joaca este prevazut cu porti de 1x0,5x0,5 m cu plase integrate si usa de acces. Optional se poate livra la cerere, pentru fiecare segement suporti pentru reclame in partea superioara a terenului de joc avand o inaltimea de 20 cm, realizati din plastic alb fixati pe structura din aluminiu.

Apeland la acest tip de structura beneficiati nu doar de un teren de joaca pentru copii compact si sigur ci si de un spatiu publicitar generos fiind o platforma ideala pentru reclama, mobila si usor de instalat, versaila putand fi utilizata in numeroase ocazii.

Daca doriti mai multe detalii sau sa comandati acest produs, completati formularul dand clic pe butonul Contactati-ne de mai jos

Contactati-ne