Limba Romana
English Language
 
PRODUSE

ACCESORII SPORTIVE

ACCESORII ATLETISM

ACOPERIRE TERENURI SPORTIVE

AQUAPARC

GAZON ARTIFICIAL

PARCHET PENTRU UZ SPORTIV

PISTE ATLETISM

SUPRAFETE SINTETICE DIN CAUCIUC

TERENURI DE SQUASH

TERENURI DE PADEL

TABELE ELECTRONICE DE MARCAJ

PATINOARE

PISTE DE BOWLING

PISTE DE SKATEBOARDS

PARCURI DE JOACA PENTRU COPII

MOBILIER URBAN

PISCINE

GDPR

 
 • Brasov,
  Str. Calea Bucuresti 84.
 • Emailuri Conamo
 • 0757 - 573.414
  0757 - 573.415
 • 0368 - 412.380;
 
Certificat ISO9001
 

Jucari Gonflabile-Water Wars

 

Water Wars este unul dintre cele mai populare atractii “racoritoare” de pe piata fiind instalate in peste 400 de locatii pe plan global.

Este un sistem format din „statii de lupta” separate din care jucatorii folosesc catapulte  pentru a lasa asupra concurentilor  baloane umplute cu apa, in incercarea de a isi „inmuia” concurentii.

Simplitatea operari acestui joc inseamna ca Water Wars poate fi operat foarte simplu si facil, practic aproape in orice locatie fara a utiliza energie electrica si a genera costuri de intretinere si operare (cu personal) foarte reduse, motiv pentru care este o atractie foarte cautata in radul a multi operatori de parcuri de distractii, parcuri tematice si nu numai.

Sistemul gonflabil Water Wars a adus cea mai populara atractie “racoritoare” pe o piata cu totul noua datorita designului sau ultra-portabil, acesta putand fi furnizat atat ca si unitati de “lupta cu baloane” unu la unu (fiind utilizat simultan da catre 2 jucatori), cat si ca unitati de “lupta” la dublu, fiind utilizate simultan de catre 4 jucatori.

Sistemul va fi fabricat utilizand o membrana PVC rezistenta, realizata cu imbinari sudate (etanse), ceea ce inseamna ca pentru a mentine sistemul gomflat nu va fi necesara utilizarea in permanenta a un ventilator zgomotos.

Intreg sistemul este format din doua “piese” adiacente ce pot fi montate in totalitate in circa 30 de minute prin atasarea sistemului de ventilatoare furnizate pentru umflarea-dezumflarea sistemului de “perne gomflabile”, urmanda ca dupa “umflarea” acestora cu aer sa fie atasate panourile “anti stropire”, sistemul de catapulta, si platform Dvs de “ razboi cu bombe de apa” este gata pentru a primi mici razboinici la joaca.

Dup finalizarea utilizari platformei Water Wars pentru a o demonta, atasati din nou sistemul de ventilatoare furnizate pentru a o “dezumfla” inainte de a o  impacheta si pregati pentru urmatorul eveniment.

Toate sistemele gomflabile Water Wars includ o statie de umplere cu apa a baloanelor, doua panouri  de protectie la stropire detasabile, sau patru (pentru sistemele de dublu), doua sau patru catapulte pentru lansarea baloanelor, sase galeti pentru baloane, un numar de 14400 de baloane , un kit de reparatie pentru pernele gomflabile si doua ventilatoare electrice pentru umflarea-dezumflarea  pernelor gomflabile.

Galerie foto
 • jucarigonflabile1.jpg
 • jucarigonflabile2.jpg
 • jucarigonflabile3.jpg
 • jucarigonflabile4.jpg
 • jucarigonflabile5.jpg
 • jucarigonflabile6.jpg

Daca doriti mai multe detalii sau sa comandati acest produs, completati formularul dand clic pe butonul Contactati-ne de mai jos

Contactati-ne