Limba Romana
English Language
 
PRODUSE

ACCESORII SPORTIVE

ACCESORII ATLETISM

ACOPERIRE TERENURI SPORTIVE

AQUAPARC

GAZON ARTIFICIAL

PARCHET PENTRU UZ SPORTIV

PISTE ATLETISM

SUPRAFETE SINTETICE DIN CAUCIUC

TERENURI DE SQUASH

TERENURI DE PADEL

TABELE ELECTRONICE DE MARCAJ

PATINOARE

PISTE DE BOWLING

PISTE DE SKATEBOARDS

PARCURI DE JOACA PENTRU COPII

MOBILIER URBAN

PISCINE

GDPR

 
  • Brasov,
    Str. Calea Bucuresti 84.
  • Emailuri Conamo
  • 0757 - 573.414
    0757 - 573.415
  • 0368 - 412.380;
 
Certificat ISO9001
 

SISTEM DE BASCHET SUPER SAM

 

SISTEM DE BASCHET OMOLOGAT FIBA PENTRU COMPETITII DE NIVEL I CU ACTIONARE MANUALA SUPER SAM

Realizat dintr-o structura tubulara de otel ranforsate ce confera o lunga durata de viata si o buna rezistenta la sarcinile dinamice, la care este supus pe durata intregii sale durate de viata. Forma U atribuie stabilitate si posibilitate de a fi strans si extins in timp record (datorita sistemului inovativ de arcuri pe care il utilizeaza).

Sistemul este rigid si stabil fara a avea nevoie de ajustari si reglaje constante ale inaltimii, inelului sau panoului de baschet, dereglari ce sunt produse datorita vibratiilor structurii sub actiunea sarcinilor.

Cadrul panoului este din aluminiu vopsit (cu pulberi metalice in camp electrostatic).

Poate fi mutat cu usurinta prin intermediul celor patru role ce asigura o mobilitate sporita si o buna distributie a maselor la suprafata pardoselii.

Strangerea si desfacerea panoului de baschet se face printr-un sistem pivotant actionat de arcuri elicoidale, care ofera o foarte buna fiabilitate si rezistenta in timp, precum si un timp foarte scurt de strangere-extindere a panoului de baschet.

Sistemul este de asemenea prevazut cu o bara frontala acoperita cu un sockpad din uretan care coboara pe pardoseala in momentul extinderii panoului cu dublu rol in  distribuirea uniforma a greutatii panoului de baschet si a preluarii sarcinilor  transmise panoului de catre jucatoriicare se agata de cosul panoului de baschet.

Este dotat cu protectii frontale si pentru baza sistemului  realizate din poliuretan expandat, acoperit cu husa din piele sintetica lavabila de culoare albastra avand o grosime de 20 cm in partea frontala (zona de impact).

Panoul  cosului de baschet este realizat din sticla securizata avand dimensiunea de 180x105 cm si sistem de fixare a  inelului cosului de baschet direct pe cadrul de fixare al panoului (fara ca panoul de sticla sa intre in contact cu suportul acestuia).

 Acest sistem este Omologat de catre Liga de Baschet pentru meciuri de Divizia A.

Panoul este de asemenea dotat cu protectie fixata in partea de jos a acestuia, realizata din cauciuc expandat cu celula inchisa standard livrat in culoare albastra.

Inelele cosurilor de baschet sunt aprobate de catre FIBA pentru competitii de nivel inalt (aprobate pentru Liga A, modele competitionale), fiind reclinabile.

Sistemul include balastul necesar in cutie inchisa pentru o mai buna vizibilitate a spectatorilor si un aspect mai compact.

Galerie video
  • Testare rezistenta panou Baschet
  • Prezentare Sam

Daca doriti mai multe detalii sau sa comandati acest produs, completati formularul dand clic pe butonul Contactati-ne de mai jos

Contactati-ne